Testimoniale

 • Ca revistă de specialitate în domeniul Relaţiilor Internaţionale, “Pulsul Geostrategic /Geostrategic Pulse” se distinge prin articole deosebit de valoroase, de relevante şi de maximă actualitate. Articolele se remarcă prin profesionalismul informării şi analizei asupra fenomenelor şi evenimentelor internaţionale actuale. Standardul deosebit de profesionalism al publicatiei este dat de echipa sa unica de specialişti cu experienţă practică de înalt nivel în domeniul relatiilor internationale.

  Consultând "Pulsul Geostrategic", care apare cu o precizie de ceasornic la fiecare 2 săptămâni, cititorul poate înţelege în profunzime crizele Orientului Mijlociu, Africii de Nord şi Caucazului, politica externă a Turciei, evenimentele majore din zona extinsă a Mării Negre, problematica securităţii energetice, noile evoluţii în Intelligence, securitate internaţională şi tehnologii militare pe plan mondial, jocul geopolitic al marilor puteri, dar şi al actorilor regionali.

  Pentru mediul academic specializat în domeniu, “Pulsul Geostrategic” reprezintă o lectură extrem de necesară şi de utilă pentru activităţile didactice şi pentru lucrările ştiinţifice. Studierea sa la Harvard şi parteneriatul cu Universitatea “Petru Maior” din Târgu-Mureş sunt doar două dovezi (între multe altele), privind valoarea şi utilitatea sa pentru mediul academic. “Pulsul Geostrategic” este un buletin de informare şi analiză obligatoriu pentru decidenţii politici şi economici care vor să acţioneze cu profesionalism în relaţiile internaţionale.

  Conf. univ. dr. Simion COSTEA,
  Prodecan, "Jean Monnet Professor"

 • Pulsul Geostrategic este o sursă de informaţii prelucrate. Faptele sunt bine analizate, iar comentariile au o valoare suplimentară pentru decidenţii politici. Expertiza în Orientul Mijlociu, Europa de Est şi regiunea Mării Negre este excelentă"

  Dieter Farwick - Senior Vice President
  World Security Network Foundation
  BrigGen (ret.)
  Former Force Commander and Chief Operations at NATO HQ

 • Pulsul Geostrategic este un exemplu de perseverenţă, modestie şi temeinicie în peisajul publicistic românesc, un amestec subtil de expertiză solidă şi capacitate de a livra eficace şi pe înţelesul tuturor un mesaj grav şi arzător pentru statul roman.

  Recunoaşterea profesională de care se bucură astăzi indică faptul că Pulsul Geostrategic pulsează în ritmul problemelor proiectelor mari şi fundamentale ale Romaniei.

  dr. Dan DUNGACIU Director -
  Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române

sus