Termeni şi condiţii de utilizare

 • Site-ul http://www.ingepo.ro este proprietatea S.C. INGEPO CONSULTING

  Accesul la Buletinul online se face în urma contractării unui abonament, pe baza numelui de utilizator si a parolei.

  Accesul la serviciul de Consultantă este oferit în exclusivitate clientilor INGEPO plătitori ai abonamentului de actualizare pentru produsele si serviciile din seria INGEPO.

  Orice altă metodă de acces la aceste servicii este considerată ilegală.

  Sunt interzise:

  * folosirea în scop comercial a continutului site-urilor.

  * transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la aceste date.

  Nerespectarea termenilor si conditilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996 si ale legii nr. 161/2003.

 • Conţinutul site-ului are caracter pur informativ fără a se substitui publicatiilor oficiale, neputând fi folosit ca baza legală pentru nici o actiune/demers în fata tertilor.

  S.C. INGEPO CONSULTING nu îsi asumă răspunderea pentru eventualele neconcordante sau erori care pot apărea la un moment dat, între conţinutul site-ului si informatiile reale.

  În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informaţiile curpinse în acest site, recomandăm consultarea si a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei apartinându-vă în totalitate. S.C. INGEPO CONSULTING nu îsi asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

  Continutul materialelor se adresează persoanelor fizice si juridice. Folosind acest serviciu, sunteti de acord ca, indiferent de circumstante, atât administratorii sectiunii cât si consultantii colaboratori nu vor putea fi făcuti răspunzatori pentru informatiile furnizate/continute/omise sau/si pentru consecintele împrejurării de a fi urmat sau nu sfaturile oferite în cadrul serviciului.

  Textele actelor actualizate sunt reproduceri neoficiale ale unor acte din mass-media. La astfel de texte nu se va face referire în nici un document oficial, ele având numai un caracter informativ. În caz contrar, Ingepo Consulting îsi declină răspunderea pentru orice consecinţe juridice ar putea genera. Utilizarea serviciilor oferite în cadrul site-ului, implică acceptarea neconditionată din partea dumneavoastră a termenilor si condiţiilor de utilizare a acestora.

  S.C. INGEPO CONSULTING îsi rezervă dreptul de a schimba conţinutul si condiţiile de folosire a site-urilor. Noile conditii devin aplicabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea lor pe acest site si nu au caracter retroactiv.