Scrisoare deschisă către cititori

Scrisoare deschisă către cititori

Cu o precizie demnă  de un orologiu elvețian, Pulsul Geostrategic a apărut timp de peste 10 ani, mai exact de la 20 martie 2007, la datele de 5 și 20 ale fiecărei luni.

De la primele trei numere distribuite gratuit unor potențiali beneficiari, Pulsul Geostrategic a crescut treptat, atât ca număr de pagini, cât şi ca număr de beneficiari și ca autori care contribuie la realizarea acestei publicații particulare de analiză geopolitică.

Astfel, Pulsul Geostrategic a ajuns să totalizeze în cel 250 de numere deja publicate , peste 12.500 de pagini, toate numerele, Suplimentele, Numerele Speciale, Comentarii, etc fiind disponibile celor abonați pe site-ul www.ingepo.ro, constituindu-se într-o valoroasă colecție. Valoarea acesteia este dată de colectivul care permanent s-a preocupat de realizarea Pulsului Geostrategic, un colectiv mic dar constituit din profesioniști de mare valoare, cu experiență îndelungată în diplomație, intelligence, economie, alte domenii. Aceștia au fost completați treptat cu un număr important de autori, atât din România cât și din alte țări de pe mai multe continente, numărul lor ajungând în prezent la peste 40.

Au fost realizate, după o completare a documentării la fața locului, numere speciale și suplimente dedicate unor țări: Siria, Liban, Armenia, Republica Moldova, Ucraina, Iordania, Qatar; sau subiecte importante cum ar fi Al Qaida, Războiul civil din Siria ş.a. INGEPO Consulting a participat de-a lungul timpului la peste 50 de acțiuni importante (conferințe, simpozioane, mese rotunde, etc) în țară și străinătate (peste 20 de deplasări), dintre acestea 8 fiind organizate de noi.

Numai în anul 2017 Pulsul Geostrategic a publicat 330 de articole însumând aproape 1.200 de pagini.

În aceste condiții audiența Pulsului Geostrategic a crescut treptat și publicația și-a cucerit un loc bine definit în cadrul aparițiilor de profil din România dar și din străinătate. În prezent Pulsul Geostrategic este accesat în aproape 100 de țări de pe toate continentele (mai puțin Arctica și Antarctica), iar în România suntem accesați în peste  40 de orașe.

Evoluțiile geopolitice din ultima perioadă ne determină ca începând cu noul an  2018 să modificăm periodicitate Pulsului Geostrategic de la o apariție bilunară, la una lunară. Începând cu acest număr Pulsul Geostrategic  va apare o singură dată pe lună, la data de 20 a fiecărei luni, în structura cunoscută și cu majorarea corespunzătoare a numărului de pagini, astfel încât să nu ratăm nici un subiect geopolitic considerat de noi important, având importantul avantaj de a putea urmări mai bine un eveniment în desfășurare sau aborda mai oportun unele subiecte. Astfel, ca un exemplu, în fiecare număr veți găsi prezentate două cărți în loc de una, iar celelalte capitole vor fi substanțial îmbogățite.

Vom păstra numerotarea a câte două numere (251,252/20.01.2018; 253,254/20.02.2018...) până la epuizarea actualelor contracte de abonament. Abonamentele care vor fi contractate după această dată vor fi ca și până acum, pentru o perioadă de un an, 12 numere, iar prețul abonamentului va fi același, atât pentru varianta tipărită cât și pentru cea electronică.

Vă asigurăm că preocuparea noastră principală va fi în continuare aceea  de vă oferi materiale de valoare, analize obiective și oportune, rămânând deschiși oricăror sugestii și propuneri venite din partea Dumneavoastră.

Cu alese sentimente de prețuire,
PREȘEDINTE&CEO INGEPO Consulting
Director și Editor Șef al Pulsului Geostrategic
General-maior (ret) **

Corneliu Pivariu

Vezi materialul complet
înapoi Publicat în 2018-01-20 Imprimare Download sus